Запечене м’ясо

Інгредієнти для запеченого м’яса:

м’ясо (індичка / свиняча нога тощо)

часник

сіль

чорний перець

лавровий лист

1-2 ст. лож. молотoго перцю (солодкого, і за смаком – трішки гіркого)

вода або вершки

Приготування

М’ясо проколоти ножем в декількоїх місцях і помістити в солону воду на ніч.

Наступного дня в місця проколів проштовхнути по часточці часнику, сіль, чорний перець і лавровий лист.

Окремо змішати 1-2 ст. лож. червоного молотoго перцю (солодкого, і за смаком – трішки гіркого), чорний перець, сіль і розвести або водою, або вершками до консистенції сметани.

Отриманою масою пензликом змастити всю поверxню м’яса.
Загорнути у фольгу і поставити в дуxовку, нагріту до 200 °С на 2-3 годині.

За півгодини до кінця зняти фольгу і дати м’ясу покритися красивою золотистою скоринкою. Якщо є гриль, то можна його включити .
Потім готове м’ясо вийняти з дуxовки, загорнути фольгою і залишити остигнути.

При подачі на стіл нарізати шматочками.
М’ясо, приготоване таким способом виходить дуже соковитим, вміру соленим.Часник і спеції надають оригінальний аромат мясу.

Спробуйте, смак гарантовано! Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *