Вінігрет овочевий

Інгредієнти:

  • картопля – 3-4 шт.
  • морква – 2 шт.
  • буряк – 1 шт.
  • квашена капуста – 150 г
  • солоний огірок – 1 шт.
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • зелень
  • рослинне масло – 100 мл
  • 3%-ний оцет – 50 мл
  • цукор
  • сіль
  • перець за смаком

Приготування:

Свіжі овочі відварити окремо: картопля – в підсоленій воді, морква – у воді без солі, буряк – з додаванням оцту.

Овочі охолодити, очистити і нарізати тонкими пластинами або дрібно кубиками.

Так само нарізати цибулю, солоні огірки та квашену капусту.

Буряк окремо заправити рослинним маслом, щоб він не зафарбував інші овочі.

Всі інгредієнти з’єднати, полити заправкою з оцту, цукру, солі, перцю і рослинного масла.

За бажанням можна заправити майонезом.

Готовий вінегрет прикрасити зеленню. 

3 thoughts on “Вінігрет овочевий

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *