Відбивні з сиром


відбивні з свинини

Інгредієнти для свинних відбивних з сиром:

відбивні з свинини1

  • біля 500 г свинячого філе
  • 80 г твердого сира (на фото – пармезан)
  • 2-4 білки
  • 100 г панірувальних сухарів
  • сіль, перець
  • олія для смаження
  • петрушка та лимон для прикрашання

Приготування відбивних

Отже, як приготувати відбивну, тепер знатимете і ви!

Відбивні виходять соковиті, з хрусткою скоринкою.

Тремо сир на дрібній терці, змішуємо з панірувальними сухарями.

відбивні з свинини-2

М’ясо нарізаємо на медальки товщиною 1,5 см. Відбиваємо м’ясні медальки до товщини 3 мм.

відбивні з свинини3відбивні з свинини4

Посипаєм відбивні сіллю та перцем, обвалюємо в борошні, вмочуємо у злегка збиті білки, обвалюємо в панірувальних сухарях з сиром.

відбивні з свинини6 відбивні з свинини7 відбивні з свинини5

Піджарюємо відбивні на сильному вогні по 1 хвилині з кожного боку.

Щоб не було лишнього жиру, відбивні кладемо на паперові рушники.

Подаємо до столу на мілкій тарілці з лимоном та петрушкою.

відбивні з свинини

Рецепт відбивних простий, а як смачно!

На гарнір варто подати рис, картоплю або овочі, приготовані на парі.

Варіант рецепта: не з свинини, а з курячого філе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *