Тістечка з апельсином

Інгредієнти для тістечок з йогуртом і вершками:

  • 3 яєць,
  • 90 г цукру,
  • 90 г борошна,
  • 40 г вершкового масла,
  • 2 апельсини,
  • 16 г желатину,
  • 175 г знежиреного кисломолочного сиру,
  • 125 г цукру.
  • 400 г йогурту.
  • 250 мл вершків.

Приготування:

Нагріти духовку до 200 градусів.

3 яєць і 90 г цукру збити в густу піну, додати 90 г борошна, 40 г розтопленого вершкового масла, замісити тісто, розкачати, вичавити чашкою кружальця, випікати 20 хв.

Натерти цедру з 2 апельсинів.

Розмочити 16 г желатину.

175 г знежиреного кисломолочного сиру змішати зі 125 г цукру, 400 г йогурту і цедрою, додати желатин.

250 мл вершків збити, додати в суміш, перемішати.

Апельсини почистити, викласти по одній часточці в тільки-но сполоснуті чашки, залити сумішшю, поставити в холодильник, прикривши спеченими кружальцями.

Як застигне, перевернути чашки і подавати тістечка.

Якщо не вийматимуться, занурити чашки на мить у теплу воду.

Зверху тістечка можна прикрасити апельсинними дольками, як на фото, або за вашою фантазією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *