Шоколадно-ванільний рулет

Інгредієнти для ванільного рулету:

6 яєць

6 столових ложок цукру

2 столові ложки борошна

1 столова ложка какао

1/2 чайної ложки соди

Для крему:

1 яйце

1 столова ложка борошна

1 склянка молока

ванілін

250 г вершкового масла

Приготування:

Густу піну збити з 6 білків. Окремо збити 6 жовтків, додати 6 столових ложок цукру, 2 — борошна, 1 — какао, півчайної — соди.

Обережно вмішати білки, рідке тісто вилити в форму, випікати 10—15 хв. Гарячий корж викласти на рушник, посипати цукром, скрутити, дати охолонути.

Крем: Розтерти яйце з цукром (цукру – на ваш смак) та столовою ложкою борошна, змішати з молоком. Все це довести до кипіння, весь час помішуючи.

Далі масу охолодити, збити з 250 г вершкового масла. Крем готовий.

Розгорнути рулет, змастити кремом, згорнути. Все, готово!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *