Салат оселедцевий

Інгредієнти для салату оселедцевого:

  • 5 круто зварених яєць
  • 2 цибулини
  • 2 філе оселедця
  • сіль, перець, майонез або олія – за смаком
  • зелень (петрушка / кріп)

Приготування:

Яйця натерти на грубій тертушці, змішати з дрібно нарізаною цибулею і філе оселедця, заправити сіллю, перцем, майонезом.

Притрусити зеленню.

Ось як виглядає такий салат, тільки додано листя салату, а яйця покришені, а не терті:

За бажанням можна перед подачею на стіл не поливати салат з оселедця олією чи майонезом, а зробити заправку. Для неї треба змішати:

  • 3 столові ложці олії,
  • 1 столову ложку оцту,
  • 1 чайну ложку гірчиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *