Риба в тісті

Інгредієнти для риби в тісті:

700—800-грамовий товстолобик чи короп

півсклянки води

20-25 г олії

борошно

олія для змащування фольги

лимонний сік

Приготування:

Товстолобика чи коропа почистити, натерти часником із сіллю.

Із води, 20—25 г олії і борошна замісити тісто як на вареники, розкачати на змащеній олією фользі.

Рибину викласти на тісто, розрізавши до кістки з обох боків і поперек в кількох місцях.

В надрізи крапнути лимонного соку, загорнути рибу в тісто, викласти на фольгу стиком униз.

Загорнути фольгу на 15 хв., допекти рибу розгорнутою. Різати тісто разом із рибою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *