Рецепт домашнього хліба, що не кришиться

Інгредієнти для хліба, що не кришиться:

1 л кип’яченої води

1 столова ложка цукру

50 г дріжджів

1 столова ложка солі

1 столова ложка оцту

борошно

Приготування хліба, що не кришиться:

0,5 л кип’яченої води змішати з 1 столовою ложкою цукру і 50 г дріжджів, додати трохи борошна, розмішати і залишити на годину, щоб забродило.

Додати ще 0,5 л води, 1 столову ложку солі, 1 столову ложку оцту і борошно.

Тісто має підійти один раз.

Викласти тісто у форми і після того, як воно підійде, поставити в теплу, але не гарячу духовку чи піч. Випікати годину.

Смачного хліба!

Напишіть в коментарях, як вам такий хліб?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *