Протертий суп із крупи

Інгредієнти на одну порцію протертого супу із крупи:

40 г крупи,

150—200 мл молока,

400 мл води,

половина яйця,

по половині чайної ложки оливкової або звичайної олії і вершкового масла.

Приготування

Крупи перебрати, промити в теплій воді, засипати в киплячу воду, добре розварити і протерти через сито.

Отриману масу довести до кипіння, відставити каструлю на край плити.

Яйце розмішати, розвести гарячим молоком і з’єднати з киплячим відваром.

Додати оливкову або звичайну олію, розмішати, трохи посолити, додати вершкове масло.

Цей супчик можна вживати при виразці шлунка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *