Персиковий пиріг

Інгредієнти для персикового пирога

Пісочний корж:

  • 1 жовток,
  • 1 чарка цукру,
  • трохи соди,
  • 100 г вершкового масла,
  • біля 200 г борошна.
Бісквітний корж:
  • 3 яйця,
  • 1 склянка цукру,
  • 1 склянка борошна.
Начинка та глазур:
  • 2 стиглі персики
  • горіхи,
  • шоколад.

Приготування

Пісочний корж

Спочатку збити жовток і цукор, додати вершкове масло і потримати 8 хв. на водяній бані до одержання однорідної маси.

Додати трохи соди і борошно.

Замісити тісто, розкачати, спекти до напівготовності пысочний корж, винести на холод у формі.

Начинка

Персики порізати невеличкими шматочками і розкласти на пісочному коржі.

Бісквітний корж

Зверху на персики залити бісквітне тісто (збити 3 яєць з 1 склянкою цукру і 1 склянкою борошна).

Спекти коржі (все разом) до готовності.

Глазур

Посипати горіхами, полити розтопленим шоколадом, якщо є.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *