Паштет з амаранту

Автор: Олексій

Інгредієнти для паштету з амаранту:

  • листя амаранту,
  • цибуля,
  • морква,
  • олія для смаження,
  • лавровий листок,
  • перець горошком,
  • сіль, цукор,
  • яйце,
  • сметана або гострий томатний соус.

Листя амаранту варити в підсоленій воді 10—15 хв. Воду зцідити. Листя охолодити і перемолоти на м’ясорубці.

На олії підсма­жити цибулю і моркву, потім додати пюре з амаранту і смажити ще 5—7 хв.

Лавровий листок, перець горошком, сіль та цукор кла­дуть за смаком.

Зняти з вогню, в гарячу ще масу влити збите яйце, швидко перемішати.

Паштет з амаранту подається до столу зі сметаною або гострим томатним соусом.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *