Легке сирно-полуничне морозиво

syrno-polunychne-morozyvo (3)

Схотілося полуничного морозива, але моя вага докірливо блиснула з кутка спальні і я зрозуміла, що така калорійна вершкова принада не для мене … Але не позбавляти ж себе полуничного щастя?! Ось приготувала собі не менш чудове, але більш дієтичне ласування! Поспішаю поділитися з вами рецептом сирно-полуничного морозива. Смачно і корисно!

Інгредієнти для приготування легкого сирно-полуничного морозива в домашніх умовах:

  • 1 пачка (180-200 г) знежиреного сиру;
  • 50 мл 20% вершків (можна 10% і навіть молоко!);
  • 1 склянка полуниці (можна замороженої);
  • 1-5 ст. лож. цукру (за бажанням, якщо полуниця кисла);
  • ванілін.

Ця кількість на 2 порції. Відповідно, можна збільшувати за бажанням.

Отже, як зробити домашнє морозиво:

З полуниці і сиру робимо пюре блендером разом з цукром, ваніліном, вершками – збиваємо до гладкості.

Все! Відправляємо в морозилку до потрібної кондиції.

Я перемішала через півгодинки.

Насолоджуйтесь, не озираючись на вагу!

Я люблю, щоб трохи підтануло. Смакота!

syrno-polunychne-morozyvo (1) 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *