Ковбаски з свинини та картоплі

 

Інгредієнти:

  • свинина або свинний фарш – 500 г
  • варена картопля – 300 г
  • яєчний жовток – 2 шт.
  • часник, кориця, мускатний горіх, сіль, перець за смаком
  • борошно

Приготування:

Перемолоти в м’ясорубці м’ясо, часник і варену картоплю (можна на терці).

У фарш додати корицю, мускатний горіх (можна без нього), сіль, перець, жовтки, все добре перемішати.

Сформувати з фаршу невеликі ковбаски, обваляти їх у борошні й обсмажити до появи скоринки.

Подавати з нарізаним лимоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *