Керусус

Інгредієнти для керусуса:

  • яловичина (або баранина) – 500 г
  • вершкове масло – 60-70 г
  • ріпчаста цибуля – 100 г
  • томатне пюре – 50-60 г
  • сіль, мелений чорний перець за смаком
  • зелень (наприклад, петрушки)

Приготування:

М’якоть яловичини нарізати шматочками, як на бефстроганов: довжиною 2-3 см, товщиною 1 см.

Посолити, поперчити.

Обсмажити на розігрітому вершковому маслі до напівготовності.

Потім додати ріпчасту цибулю, порізану на кубики, а також окремо підсмажене томатне пюре.

Посипати зеленню, закрити кришкою і довести до готовності.

Подати зі смаженою картоплею і солоними огірочками.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *