Капуста з пшоном

Інгредієнти для капусти з пшоном:

  • квашена капуста,
  • пшоно,
  • борошно,
  • вода,
  • сіль,
  • лавровий листок,
  • цибуля,
  • підсмажена цибуля.

Приготування

Цей рецепт пісний.

Квашену капусту відварити у великій кількості води.

Пшоно промити, довести до кипіння, ще раз промити.

Борошно підсмажити на сухій сковороді й розвести водою.

До борошна додати пшоно, сіль, лавровий листок, цибулю, змішати з капустою, проварити 10—15 хв.

Розкласти по тарілках, заправивши підсмаженою цибулею.

Цю страву можна зробити не пісною, додавши в тарілки по ложці сметани.

Смачного!

Автор: Марія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *