“Червона ікра” з амаранту

Автор: Олексій

Інгредієнти для “червоної ікри” з амаранту:

  • склянка томатного соку,
  • склянка олії,
  • сіль,
  • склянка білих зерен амаранту,
  • 0,5 кг осе­ледців,
  • 4 великі ци­булини.

Склянку томатного соку змішати зі склян­кою олії, підсолити, довести до кипіння, вси­пати склянку білих зерен амаранту.

Зварити густу розсипчасту кашу.

Почистити 0,5 кг осе­ледців, видалити кістки та шкірку.

4 великі ци­булини почистити, порізати і пропустити ра­зом з оселедцями через м’ясорубку.

Цю масу додати в охолоджену кашу з амаранту і доб­ре все розмішати.

Чудова закуска, годиться і для бутербродів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *