Брюссельська капуста фарширована


Інгредієнти для фаршированої брюссельської капусти:

  • 1 кг брюссельської капусти,
  • 1 склянка сметани,
  • сіль.

Для фаршу:

  • 2/3 склянки рису,
  • 500 г м’яса (курка / свинина / на ваш смак),
  • 1 цибулина,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

1 кг брюссельської капусти відварити в підсоленій воді, вийняти, дати стекти воді. Розгорнути листочки, наповнити м’ясним фаршем. Викласти капусту в посудину, залити склянкою сметани, посолити і тушкувати до готовності.

Приготування фаршу: 2/3 склянки рису відварити до напівготовності, 500 г м’яса пропустити через м’ясорубку, змішати з підсмаженою цибулиною, додати за смаком сіль, перець, усе добре перемішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *