Корисні статті

Інгредієнти для салату з кропиви:

200 г листя молодої кропиви

25 г потовчених горіхів

50 г подрібненої зеленої цибулі

оцет за смаком

Приготування:

Листя молодої кропиви помити, занурити на 5 хв. в окріп, відкинути на друшляк, подрібнити.

До чверті склянки відвару кропиви додати потовчені горіхи, одрібнену зелену цибулю, оцет за смаком. Одержаною сумішшю залити посічену кропиву.

При нестачі вітамінів дуже корисний такий салат. 

1 зірка2 зірки3 зірки4 Sзрки5  зірок (Поки-що немає голосів)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вибачте за рекламу, вона необхідна для підтримки сайту.