Останні статті

Інгредієнти для салату з кропиви:

200 г листя молодої кропиви

25 г потовчених горіхів

50 г подрібненої зеленої цибулі

оцет за смаком

Приготування:

Листя молодої кропиви помити, занурити на 5 хв. в окріп, відкинути на друшляк, подрібнити.

До чверті склянки відвару кропиви додати потовчені горіхи, одрібнену зелену цибулю, оцет за смаком. Одержаною сумішшю залити посічену кропиву.

При нестачі вітамінів дуже корисний такий салат. 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Вибачте за рекламу, вона необхідна для підтримки сайту.